Geldende gesprekstarieven (incl. BTW) en inkomensnormen

Tarief A €  70 Het A tarief geldt indien u een (gezamenlijk) inkomen heeft tot maximaal € 1200 netto per maand. (Neem a.u.b. contact op als deze prijs problemen geeft)
Tarief B € 100 Het B tarief is voor (gezamenlijke) inkomens tot maximaal € 1800 netto per maand.
Tarief C € 130 Het C tarief is bedoeld voor (gezamenlijke) inkomens boven de € 1800 netto per maand en voor personen die kosten kunnen declareren.
Tarief D € 200 Het D tarief is bedoeld voor personen vanaf categorie C die naast het gesprekstarief een bijdrage willen leveren aan het toegankelijk maken van interviewgesprekken voor iedereen. Deze bedragen worden afgezonderd en voor dit doel gereserveerd met een melding als daar gebruik van wordt gemaakt.

Prijzen (incl. BTW) voor maaltijden tijdens of aansluitend op kloosterbezoek

Lunch € 15,50
Diner € 19,-

Prijzen overnachtingen voorafgaand of aansluitend op gesprek

De kosten van een verblijf bedragen €50,50 per nacht op basis van een 1-persoonskamer incl. ontbijt, btw en toeristenbelasting. Reserveert u voor twee personen (bij twee gesprekken) een tweepersoonskamer dan bedragen de kosten €35 per persoon per nacht incl. ontbijt (€78,30 incl. btw en toeristenbelasting). Reserveringen kunt u aanvragen door contact op te nemen met de receptie van het klooster op telefoonnummer 026-326 44 22 of (binnenkort) via de website.

De vermelde prijzen van maaltijden en overnachtingen zijn door het klooster gehanteerde prijzen. Eventuele prijswijzigingen zijn voorbehouden.