Nieuws

2022

“Ik voelde me op mijn gemak waardoor ik makkelijk, open en eerlijk mijn verhaal kon doen. Ik heb meer innerlijke rust gekregen. Ik merkte dat ik op het juiste pad ben en dat alles goed is”.

 

“Het heeft mij zeer veel inzichten over mijzelf opgeleverd waar ik de komende tijd mee verder kan. Voor mensen die echt vastzitten en/of emotionele worstelingen hebben echt een aanrader. Ik voelde mij gehoord en gezien zonder oordeel en geholpen bij het vinden van puzzelstukken. Ik heb in de loop van het gesprek inzichten verworven die ik nog niet eerder in het zelfde verband had gezien. Na één gesprek kreeg ik voor mijzelf duidelijkheid in mijn patronen en overwegingen. Door hulp bij het (zelf )zoeken kreeg ik handvatten aangereikt. Het was een zeer waardevolle ervaring.”

“Tinka zorgt er voor dat je tijdens het gesprek meer duidelijkheid krijgt over jezelf en je wensen en verlangens”.

 

 

2021

“Prima, positief, belangrijk inzicht. Prettig op mijn gemak.”

Het was conform mijn verwachting! En wat een unieke locatie! Ik voelde me serieus genomen, er werd naar me geluisterd, doorgevraagd naar dingen/zaken die ik zelf klein maak of aan voorbij ga. Ik vind het mooi dat één sessie,  zo’n krachtig moment van reflectie is.” Bedankt Tinka voor het fijne gesprek!”

 

“Dat communicatie met jezelf, met anderen wel een hele belangrijke sleutel is. Eerlijk kijken naar behoeftes, wat zijn dat eigenlijk? Onder emotie ( breng het gewoon onder woorden) zit “iets” een wens of iets dergelijks. Kijk daarna. Ik voelde me zeker veilig, serieus genomen door het oogcontact, niet oordelende houding. Het af en toe samenvatten om te horen of je me goed begrepen hebt.”

“Je helpt me heel goed om wat op te laten borrelen. Je sloot heel goed aan en help me om te verdiepen. Je hebt een prettige aansluitende stijl waarmee je veiligheid biedt.”


Deelnemers waarderen in het bijzonder:

Het luisteren, de vorm, de accommodatie, de tijd ervoor nemen, en het concept: geen meerdaagse/ meer afspraken.

De tijd die je gaf om tussendoor dingen op te schrijven en ook me bij de les te houden, terug te gaan naar het onderwerp. En eigenlijk iets kleins, de kaarsjes die branden bij het na afloop opschrijven.

De hoeveelheid tijd voor het gesprek! Waardoor ik me totaal niet gehaast op opgejaagd voelde.

Het zijn (van de begeleider) en helpen borrelen in het gesprek.

Door het verloop van het gesprek inzichten verworven die ik niet eerder in verband had gezet.